Novi Sad
30.06.2013.
07:10
Tenderske nabavke radiološke opreme u Kliničkom centru Vojvodine i na Institutu za onkologiju Vojvodine na kojima je pobedila kompanija "Simens", predmet su istrage Državnog tužilaštva za borbu protiv korupcije u Beču.
  • 02.07.2013 07:17
    bla bla bla
    trla baba lan
  • ma ko

    30.06.2013 17:27
    siri
    dzep,samo grabri,bezobzirni navijaci u ime ..
  • 30.06.2013 15:40
    Nista novo za Simens. Belosvetski lopovi i prevaranti. Ponekad ih rebnu Ameri, ali i dalje se isplati njihov nacin poslovanja. Bivsi (iz Slobinog vremena) tehnicki direktor EV je optuzen za kriminal vezan za skupocenu trafo stanicu. U vreme DOS-a je oslobodjen optuzbi. Pogadjajte gde se zaposlio? Pa u Simens-u, naravno. Imao je CV po meri Simensa.
  • Veronika

    30.06.2013 15:00
    ŽUĆA JE GLAVNI!
    Ma Žuća je glavni na čelu sa matorim profesorom.
    Treba proveriti sve tendere KCV i videti ko su bili izvodjači radova i koje su tendere i kako dobijali. Ala smrdi, izdržati se ne može!
  • mija

    30.06.2013 14:40
    mucno je vise
    Muka je vec od tih vesti. Pogotovo sto se time nista ne postize. Sem sto su pacijenti besni i gledaju da se iskale na lekarima i sestrama, koji im nista nisu krivi. Upadaju neprozvani za vreme drugog pregleda, otvaraju nogom vrata, psuju, prete... Prava slika kulture.
    A sa druge strane, vijaju likove koji uzimaju pare i prema njima su fini. Ispadose oni nepodmitljivi krivi za sve.
    SVI znamo ko uzima i koliko. To nije tajna. Zadjite po forumima i fejsbuku, pa vidite kako ljudi otvaoreno pricaju o tome kome su i koliko dali. A te sto su uzeli niko nikada nece kazniti. Mozemo se kladiti.
    Za to vreme ce se pacijenti iskaljivati nad goljama koji rade svoj posao posteno i savesno. To nam je ova hajka donela. Bravo!!!
  • svi sve znamo samo..

    30.06.2013 11:10
    trojanac
    U privrednom kriminalu ili tzv kriminalu belih ovratnika taj nacin pribavljanja materijalne i dr koristi poznat je pod nazivom "trojanac" ili ugradjen saradnik ili izvrsilac u sistem iz kojeg protivzakonito stvara uslove za licnu dobit i dobit te organizovane grupe...ukratko organizovani kriminal
  • 30.06.2013 09:39
    svi sve znamo samo..
    nista tu nije samo sumljivo nego od pocetka vise nego jasno svima, evo samo jedan od mnogih primera, izvodjac radova u novoj fazi - urgentni centar ostavio je svog ex uposlenika imenjaka klinickom centru kao odgovorno lice - rukovodilac na vrlo skupim sistemima video nadzora ( ocigledan sukob interesa)pa sada preko njega naplacuju i laziraju razne kvarove, troskove i sl jer jednostavno nije ostavljena mogucnost KCV da obuci i postavi svog radnika na tim sistemima...slicnih primera je mnogo i drzava je kao malo tek rodjeno stene na kome se okacilo stotine raznih krpelja i stene je na ivici zivota a krpelji debeli i siti...
  • 30.06.2013 09:39
    Vlada
    Gospodine Anonimus, nije "srbijanska vlada", već je vlada Republike Srbije. A slažem se da je loša.Nekada su psotojali neki kriterijumi ko može biti ministar i član vlade.Danas je važno da je član neke partije, pa još ako je lepio plakate, ili bio član otpora, ne gine mu da bude član vlade.
  • 30.06.2013 09:22
    Gospodja Pajtic?
    Da li je ona "glavna" u KCV ?

    Ako je odgovor DA onda znamo odakle riba smrdi...
  • Oni koji

    30.06.2013 08:41
    sitno broje
    A CT aparat na KVB-u u Kamenici ? Zamislite i on SIEMENS ...

    Slucajnost verovatno
  • Sale NS

    30.06.2013 08:22
    Ma daj !?
    Naši ovde da su nešto mućkali... ne verujem, ma daj bre ?!
  • SOS

    30.06.2013 07:58
    Slaviceeeeeeeeeee ee !
    Ko je danas bolestan, neka saceka 27. sledeceg meseca, tada se zakazuju pregledi.

    Do tada, moze samo da crkne.

    Jel i Slavica ceka da zakaze pregled 27. sledeceg meseca?
  • 30.06.2013 07:45
    Tendere raspise Vlada Srbije,kao sto i odlucuje sta,kako i ko ce raditi u Vojvodini

    te srbijanska vlada je ta, koja treba da odgovara za sve javne korumpirane nabavke po celoj drzavi
    kao i za kompletan haos koji je stvaran na teritoriji Vojvodine

    50 mil evra je verovatno srbijansko Ministarstvo zdravlja i dobili za navbavku opreme ali ne i Vojvodina
  • Dobo jutro!

    30.06.2013 07:35
    Slavica je kod krojacice ali podrzava akciju!
    "ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović je rekla da podržava akciju"

    Slavica je kod krojacice, sije novi kostimcic ali podrzava akciju!

    Ona ne zna da se pregledi zakazuju za sledecu godinu pa kad smo bolesni npr. danas ne mozemo da se pregledamo jer se zakazuje pregled za sledecu godinu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna